szombat, 17 december 2016 09:24

Adomány gyűjtés 2016 december 17

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Lelkes önkénteseink kitalálták, hogy segítenek a Zöld Sziget Állatmenhely Törökbálint -i menhelynek , hogy ezekben a nehéz időkben , több adományt kaphassunk, hisz fűtési szezon van, a tető beázik és a mindennapokkal küzdünk. Kitervelték, megszervezték és létrehozták! Aztán ma eljött a nagy nap, amit külön szeretnénk megköszönni a Törökbálinti Auchannak!

Hihetetlen kedvességgel fogadtak minket! Aztán jöttek az emberek bevásárolni látták a kutyusokat és nagyon sokan jöttek oda, hogy segítsék a munkánkat. Családok, fiatalok, anyukák, apukák gyermekeikkel és természetesen az idősebbek. MINDENKINEK köszönjük, aki odajött ma hozzánk és hozott a kutyusoknak ajándékot, tápot, konzervet és a pénz adományokat is. Külön köszönet Cooky -nak önzetlensége és embersége miatt, hisz tisztában vagyunk vele, hogy ismert ember lévén sokan szeretnének vele fotót készíteni!
Külön köszönet, annak a középkorú hölgynek, aki első körben is az átlagosnál több pénzt dobott be a dobozkánkba, majd 1 óra múlva ajándékkal és egy nagyobb összeggel visszajött ismét hozzánk, és a mai nap margójára, már épp az induláson gondolkoztunk, mikor egy idős bácsi odajött és megkérdezte, hogy ez a gyűjtés a menhely lakóinak folyik-e és lehet-e adományozni és a nap legnagyobb bankóját dobta be a dobozunkba!
Csak ámultunk és bámultunk! Hihetetlenek voltak az emberek, senki az az SENKI nem aprópénzt dobott be a dobozunkba!
És így 74. 300 Ft-tal és sok táppal, finom falattal és kutyaszalámival zártuk a napot! NAGYON-NAGYON köszönjük és hálásak vagyunk!

Megjelent: 1728 alkalommal Utoljára frissítve: vasárnap, 19 február 2017 07:41

Legfrissebbek a szerzőtől: Zöldsziget1

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned