Nyomtatás
péntek, 20 január 2017 20:09

Yes!Hair Szépségszalon adománya

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Egy lelkes önkéntesünk Beáta Fehérváry, aki rendszeresen kijár hozzánk sétáltatni és sosem jön üres kézzel, annyit mesélt egyik barátnőjének menhelyünkről, hogy eldöntötte, hogy segíteni szeretne nekünk. Ezek után október közepén csörgött a telefonunk, aminek a végén Dékány Erika volt. Azzal keresett fel minket, hogy adjunk pár információt a Zöld Sziget Alapítványról, mert szeretne segíteni a menhely árváin. Erika kozmetikusként dolgozik a Yes!Hair Szépségszalonba, és rá vette fodrász, masszőr kolleganőit/kollégáit, hogy segítsenek a nemes cél érdekében egy adományozó napot összehozni. Erikáék egy igazán ötletes dolgot találtak ki, így 2016.11.19-én, szombaton a Yes!Hair Szépségszalon (http://yes-hair.com ) dolgozói különböző szolgáltatásokkal várták a vendégeiket, akik adománnyal fizethettek a kényeztetésért. Volt, aki egy arcmasszázst kapott, volt, aki hajmosást, szárítást.

Fotókon jól látható, hogy sok vendég érkezett, és sok adomány gyűlt össze.
Nem is igazán kifejezhető az a hála, amit érzünk! Úgy tudjuk voltak, akik nem is vettek igénybe semmilyen szolgáltatást, csak azért mentek el a szalonba, hogy ott hagyhassák ajándékukat a menhely lakóinak, mert segíteni szerettek volna!
A szalonban gyűjtött adományokat egy teli pakolt kocsival hozták ki 2016.11.20-án délután hozzánk. És legnagyobb meglepetésünkre, egy platós autó is megjelent egy szalma bálával, ami számunkra szintén nagy értéket képvisel! Hisz jönnek a fagyos nappalok és éjszakák.
Négy hölgy az adományon túl egy kis önkéntes munkával is segítette árváink lelki állapotának javulását. Végig simogatták, szeretgették, jutalmazták a szeretet éhes lakóinkat, és összesen, 8 kutyát mozgattak meg a közeli réten. A képeken jól kivehető az ebek mérhetetlen boldogsága.
Nagyon köszönjük mindenkinek, aki segített! Hihetetlen önzetlenségük igazán megható és nagyon köszönjük a kutyusok nevében még egyszer!!!

Megjelent: 3090 alkalommal Utoljára frissítve: vasárnap, 19 február 2017 07:42
Zöldsziget1

Legfrissebbek a szerzőtől: Zöldsziget1

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned