Hírek események

Hírek események (12)

csütörtök, 30 március 2017 10:02

Sétáltatási nap - Március 25.

Írta:

Nagyon sokan jöttetek, várunk máskor is mindenkit szeretettel, amikor csak tud jönni!. Minden résztvevőnek köszönjük, hogy eljött és megsétáltatta a kutyusokat! Hihetetlen nagy öröm volt ez a kutyáknak is és a részvevőknek is. Annyit sétáltak a kutyusok , hogy délután a kennelek közt sétálva teljes síri csent honolt :) mindenki kifáradva, de elégedetten aludt. Nagyon boldogok vagyunk, hogy ilyen nagy szeretettel jöttetek hozzánk és önzetlenül a szabadidőtöket feláldoztátok azért, hogy megszeretgessétek a kutyáinkat. A képeket majd folyamatosan töltjük fel, hisz akad még bőven. Várjuk tőletek is a közös sétáltatós fotókat és szervezünk még sétáltató napot, amire szintén várunk mindenkit szeretettel, de bármikor jöhettek hozzánk, ha kedvetek van sétálni 4 lábú lakóinkkal! NAGYON KÖSZÖNJÜK!! És a sok adományt is!!!

csütörtök, 30 március 2017 09:51

Bambi az elkobzott kutyus

Írta:

Sajnos a szombati sétáltató nyílt napot egy szomorú esemény is beárnyékolta, mert a rendezvény alatt hívást kapott a telepvezető, az érdi rendőrségtől, hogy egy nagyon rossz állapotú kutyust kellene elhozni a jelenlegi "gazdájától". Bambinak a lánc már belenőtt a nyakába. Ő egy 2 év körüli harci keverék és hála , már nem láncon él. A kutya gazdája el lesz tiltva az állattartástól.

Minden kedves érdeklődött várunk szeretettel 2017.03.25-én 12 órától 15 óráig a Zöld Sziget Állatmenhely nyíltnapján.
A kép csak illusztráció, neked nem kell ennyi kutyus vinni egyszere :)
Célunk: az összes bent lévő kutyus megsétáltatása egyetlen nap alatt! Legyen ez az ő nagy napjuk!
Nem titkolt vágyunk az sem, hogy ezen a napon minél több árva otthonra találhasson. Hol máshol ismerhetnék meg jobban új családtagjukat, ha nem egy kiadós, közös séta keretében? Menhelyi kutyánál nincs hálásabb társ a Földön…

szombat, 10 december 2016 09:39

2016 december 17-én adománygyűjtés

Írta:

2016 december 17-én adománygyűjtés törökbálinti Auchannál 10 és 14 óra közt!!!

Gondolj rám! Ha egy fincsi konzervet hozol, amiből a barátaim is ehetnek, meghálálom neked kedvességemmel, de ha nem vásárolni jössz csak miattam, hogy pár forinttal támogasd a menhelyen töltött napjaimat, akkor is nagyon fogok neked örülni! Remélem én is ott leszek , de ha egy másik barátomat látod ott, akkor se rémülj meg, lesznek ott kedves emberek, akik csak az én javamat és jólétemet akarják, velük is elküldheted, amit nekem szánnál!

szombat, 17 december 2016 09:24

Adomány gyűjtés 2016 december 17

Írta:

Lelkes önkénteseink kitalálták, hogy segítenek a Zöld Sziget Állatmenhely Törökbálint -i menhelynek , hogy ezekben a nehéz időkben , több adományt kaphassunk, hisz fűtési szezon van, a tető beázik és a mindennapokkal küzdünk. Kitervelték, megszervezték és létrehozták! Aztán ma eljött a nagy nap, amit külön szeretnénk megköszönni a Törökbálinti Auchannak!

szerda, 21 december 2016 09:16

Névtelen tüzifa adomány

Írta:

Hálásan köszönjük annak a névtelen jószívű embernek, aki kifizette ezt a rengeteg tűzifát a tüzépnek. MEGLEPETT minket, nem tudjuk ki volt, de HÁLÁSAN köszönjük!

csütörtök, 22 december 2016 09:10

Ez csak az egyik tetőnk :(

Írta:

Ez csak az egyik tetőnk, de a többi sincs jobb állatban, viszont érkezett adomány, hogy megtudjuk javítani és ne ázzanak a kutyák. Köszönjük mindenkinek , aki utalt a műtétre és nem kérte vissza illetve, köszönjük a cégnek http://fitness5.hu/, aki külön a tetőre utalt nekünk.

péntek, 23 december 2016 09:04

Egy családi adomány! Köszönjük!

Írta:

Ma hozta nekünk egy nagyon kedves család! Nagyon köszönjük

péntek, 20 január 2017 20:09

Yes!Hair Szépségszalon adománya

Írta:

Egy lelkes önkéntesünk Beáta Fehérváry, aki rendszeresen kijár hozzánk sétáltatni és sosem jön üres kézzel, annyit mesélt egyik barátnőjének menhelyünkről, hogy eldöntötte, hogy segíteni szeretne nekünk. Ezek után október közepén csörgött a telefonunk, aminek a végén Dékány Erika volt. Azzal keresett fel minket, hogy adjunk pár információt a Zöld Sziget Alapítványról, mert szeretne segíteni a menhely árváin. Erika kozmetikusként dolgozik a Yes!Hair Szépségszalonba, és rá vette fodrász, masszőr kolleganőit/kollégáit, hogy segítsenek a nemes cél érdekében egy adományozó napot összehozni. Erikáék egy igazán ötletes dolgot találtak ki, így 2016.11.19-én, szombaton a Yes!Hair Szépségszalon (http://yes-hair.com ) dolgozói különböző szolgáltatásokkal várták a vendégeiket, akik adománnyal fizethettek a kényeztetésért. Volt, aki egy arcmasszázst kapott, volt, aki hajmosást, szárítást.

péntek, 20 január 2017 20:08

Száraztáp és rétegelt lemez érkezett!

Írta:

A héten megérkezett a várva várt adomány Németországból, amit ezúton is nagyon köszönünk a Tierherberge Donzdorf-nak. Rengeteg száraztápot kaptunk, amire már nagyon nagy szükségünk volt és kaptunk sok-sok rétegelt lemezt, ami a kutyaházak építésére tökéletes lesz. Jöttek ruhák, takarók stb.. köszönjük