Gazdira talált

Gazdira talált (28)

kedd, 25 július 2017 18:54

Sparky

Írta:

Sparky-t Törökbálinton találták elvitték állatorvoshoz, semmi infó nem volt a gazdiról úgy volt megtartják. Aztán az élet úgy hozta, hogy Sparky menhelyünkön kötött ki 1 hónap múlva. Ő egy 1 év körüli fiú kutya, aki picit fél az emberektől és kicsit bizalmatlankodik, de alapjáraton egy nagyon kedves kutyus, aki más kutyákkal is abszolút kompatibilis.
Ha szeretnéd jobban megismerni ezt a szép és kedves kutyust, gyere ki hozzánk, vidd őt el sétálni és utána dönts, hogy ne kelljen többet csalódnia. Sparky-ról több infó Kincses Imre 06-70/626-7378

csütörtök, 20 július 2017 10:40

Soma

Írta:

Eredeti neve Kerge, de úgy döntöttünk inkább Soma lesz a neve, az ő története sem rózsás, fiatal kora ellenére már menhelyre került. Soma kb. 1,5 éves Schnauzer keverék fiúcska, és egyetlen bűne, hogy “túl sokat ugat” . Gazdája babát vár és Soma rossz szokása miatt nem tudta kipihenni magát, mivel ugatós, így úgy döntött Somának mennie kell és behozták hozzánk. Emellett egy nagyon ember centrikus, folyamatosan epedezik egy jó szóért egy simogatásért.
Örökbe fogadni illetve érdeklődni felőle 06-70/626-7378-as számon Kincses Imrénél lehet!

csütörtök, 20 július 2017 12:36

Ozzy

Írta:

Ozzyt Törökbálinton találták 1 év körüli, csivava (chihuahua) keverék fiúcska. Egy tündér!! Ha egy igazi cukker kiskutyát keresel, ő az ideális társ neked. Nagyon vágyik az emberek közelségére, és szeret sétálni, abszolút póráz képes cukorborsó! Ozzy örökbefogadásával kapcsolatban hívd telepvezetőnket Kincses Imrét a 06-70/626-7378-as számon.

csütörtök, 20 július 2017 06:00

Kamilla

Írta:

Kamilla 1,5-2 év körüli ivartalanított puli , igen puli keverék kislány, de bundája olyan állapotba volt , hogy teljesen le kellett nyírni. A hajdúszoboszlói gyepmesteri telepről mentettük altatás elől!!!
Teljesen antiszociális az emberekkel, nem harap, hanem ha lehet 5 méterre elkerül mindenkit. Kamillához nagyon nagy türelem kell, nem tudjuk mi váltotta ki ezt nála, de biztos nem volt sok öröme az emberekkel való találkozásban. Abszolút póráz képtelen! Más kutyákkal kijön, a lakótársaival nincs baj, ő hozzájuk közelebb mer merészkedni, mint bármely emberhez! Kamilla csak nagyon nagy felelősséggel fogadható örökbe, egy olyan gazdihoz, aki ha kell éjt- nappallá téve küzd azért, hogy megismerje, hogy nem csak rossz emberek vannak a világon. Kamilláról bővebb infó 06-70/626-7378-as számon Kincses Imrénél.

hétfő, 22 máj. 2017 18:28

Szotyi

Írta:

Szotyika egy közepes méretű, „csendes” kutya. Egy önkéntesünk így számolt be az első randevújukról: „Szotyikát rögtön kiszúrtam magamnak, ugyanis a kennelhez érve az összes kutya oda jön az ajtóhoz, de Szotyi nem. Leghátsó sarokba leült, és kissé lehajtott fejjel nézegetett néha felém. Mint aki már feladta, hogy valaha is hozzá szól valaki. Mikor észrevette, hogy őt figyelem egy kis remény csillant meg a szemében. Szóltam neki, hogy jöjjön hozzám. Nem fogom elfelejteni azt a visszafogott, de annál őszintébb örömöt, amikor rá jött, hogy én őt szeretném kivinni sétáltatni, és nem az előttem ugrándozó társait. Csendesen, komótosan, mindent megszaglászva sétált velem. Sem macska, sem kutya, sem ember miatt nem feszítette meg a pórázt. Mindent megnéz, megszagol, de a póráz végén lévő számít csak. Következő érzelmi „kitörése” akkor következett be, mikor fotózni próbáltam. Leültem mellé, és akkor valami változott benne. Onnantól nem hagyott békén, csak puszilgatott, puszilgatott. Felálltam, akkor két lábra állt, hogy még hadd adjon puszit. Hihetetlen ebbe a kis fekete szépségben mennyi szeretet szorult. Jah, és könnyen lekenyerezhető némi nasival. Nyilván, mint a legtöbb itt élő kutya, ő is rettentően vágyik egy igazi családra. Megviseli a lelkét a menhelyi létezés.”
Szotyi nem igényel túl aktív gazdát, de túláradó szeretettét szívesen megosztja újdonsült családtagjával/családtagjaival. Mutassuk meg neki, hogy vannak még jó emberek, és valaki pont ő rá várt! Tudjuk, hogy fekete, és nem kölyök, de ő is megérdemli az esélyt! Még hosszú évekig társa lenne valakinek!
Ön is randevúzhat Szotyival! Hívja Kincses Imrét a +36706267378-as számon. Szotyi – és mi is - odáig lesz(ünk) az örömtől!

kedd, 09 máj. 2017 19:11

Eddie

Írta:

Eddie, egy 2011-es születésű, erősebb alkatú, tacskó jellegű fiúcska. Már megjelenésében is igazi egyéniség. Menhelyünk Edelényről mentette az altatás elől. Nem hagyhattuk, hogy ez a 6 éves, kiforrott személyiséggel bíró kutya ne tapasztalhassa meg az otthon melegét! Kicsit belefásult már a mindennapokba, már nem szalad rögtön a kennel ajtóhoz, hogy most biztos érte jönnek. Viszont mikor valaki kifejezetten hozzá lép oda, nagyon boldog, hálás érte. Mutassuk meg neki, hogy vannak jó emberek! Van számára is egy OTTHON, csupa nagy betűkkel! Szerető, törődő gazdákkal. Mondhatni kompatibilis eb, hisz lakásban, udvarban is szuperül élne. Nagyszülők is bátran vállalhatják, nem tépi ki a pórázt az ember kezéből. Nyugodt természetű kutyus. Tacskó felmenői miatt azonban számolni érdemes kiváló orrával, esetleges ásásra, átlagtól picit több ugatásra való hajlamával. (Persze mondhatjuk, hogy ez csak előítélet részünkről, mert nem bizonyított tény. Ugatni meg minden lakó ugat nálunk figyelem felhívás gyanánt ☺)
Eddievel személyes randevút Kincses Imre telephelyvezetőn keresztül tudnak leszervezni a +36706267378-as telefonszámon. Várjuk a sok-sok jelentkezőt!

vasárnap, 12 február 2017 19:45

Tara

Írta:

Tara egy rettentően félős kutyus volt, amikor bekerült hozzánk. Csak messziről figyelte a körülötte történő eseményeket. Mar már sokkal nyitottabb, érdeklődő kutyus, aki nem érti miért kell ilyen sok kutyussal együtt élnie. Iszonyat szeretet éhség lakik benne, nagy szüksége lenne rá, hogy minél előbb kikerüljön egy szerető családhoz. Soha nem volt agresszív, rendkívül megadó természet. Sajnos ennyi kutyus mellett nem tudja jól érezni magát, nem tud kibontakozni igazi, kedves személyisége. Türelmes, odaadó gazdit keresünk mellé, aki el tudja fogadni őt a maga bátortalanságával együtt. Vélhetően, ahogy családba kerül, és újra elkezd egy emberben bízni ez a félőssége enyhülni fog. Bár ő elvisel mindenkit maga körül, de mi mégis egyedüli, vagy maximum 1, hasonlóan kedves, megadó, szuka kutyus mellé ajánljuk. A legjobb az lenne, hogy ő lenne gazdi egyetlen, kicsi, szeme fénye. Meg fogja hálálni!
Tarát személyesen a Zöld Sziget Állatmenhelyen ismerheti meg. Kérem, egyeztessen időpontot Kincses Imre, telephelyvezetővel a +36706267378-as telefonszámon.

szerda, 22 február 2017 15:18

Cassie

Írta:

1,5 év körüli (Kb. 2015.08.) gyönyörű németjuhász kislány keresi fajtához értő gazdáját. Rendkívül gyorsan tanul. Ez a kutyus egy igazi KINCS! Pórázon, láb mellett sétál. Embereket nagyon szereti, hihetetlen örömmel, puszikkal fogad mindenkit. Sajnos most még szinte mindentől megijed (erős hangok, hirtelen mozdulatok, idegen kutyák…), és ilyenkor félelmében elindul a vakvilágba. Fontos, hogy szökés biztos helyre kerüljön, nehogy baja essen! Az előéletét nem ismerjük, 2017. januárjában a törökbálinti erdőből került hozzánk chip nélkül, gazdija nem kereste.  
Cassie egy különleges kutya, aki csakis a legjobb gazdát érdemli! Ki a legjobb? Aki tud, és szeret vele foglalkozni, akinek ő lesz a mindene, aki türelemmel, hozzáértéssel fog róla gondoskodni élete végéig. Fontos! Egy kutya örökbe fogadásakor mérlegelni kell, hogy 10-15 évig lesz a család része. Csak felelős gazdi jelöltek jelentkezzenek! Örökbefogadási szerződéssel, ivartalanítva költözhet.

csütörtök, 02 február 2017 15:14

Brad

Írta:

Brad, a németjuhász keverék fiú 2016. nyarán került gondozásunkba. Mielőtt a menhely lakójává vált volna teljes volt az élete. Volt egy kert, ami csak az övé volt, amit őrizhetett, ahol otthon volt kicsi kora óta. Sajnos szeretet gazdája elhunyt, és a család nem tudott róla tovább gondoskodni.  Azóta szomorú, és félős. Megviselte őt ez a nagy változás, legtöbb idejét a házában tölti. Nagyon hiányzik neki egy új gazdi, aki csakis őt szereti. Többi kutyus mellett nem tud érvényesülni, nincs kutya társasághoz szokva, ő inkább egyedüli kutyának való. Vélhetően ez a félős, elbújós tulajdonsága egy szerető családban el fog múlni, ha újra lesz egy biztos pont, egy gazda az életében, akiben bízni tud.  Kiváló jelző kutya, az első perctől őrzi a területét. Kenneléhez érve azonnal kijön a házából, és tisztes távolságból méregeti a látogatót azokkal a csodaszép, kedves, meleg szemeivel. Érdeklődő, jó kutyus ő, csak egy kis türelemmel kell majd lenni felé, amíg feloldódik az új helyén. Első sorban kertes házba ajánlanánk őt, akár idősebb gazdiknak is remek választás.
Kérdése lenne még Bradről, személyes találkozót szeretne vele, kérem, hívja Kincses Imre telephelyvezetőt a +36706267378-as telefonszámon.

csütörtök, 30 március 2017 10:49

Jim

Írta:

Jim egy 2014-es születésű puli fiú. Fekete hatalmas bundája, és mellkasán lévő fehér mellény mögött egy csupa szív, otthonra vágyó árva lakozik. 2017. februárjában gazdái adták le, mert orvos/póráz láttán harapott. Sajnos, csak akkor került rá póráz, ha oltani jött az orvos, ezért ezt a negatív eseményt társította a pórázhoz. Szerencsére nem volt túl komoly ez a trauma számára. Gondozójának hála egy hét alatt rá jött, a póráz nagyon is jó dolog. (No meg, hogy ha elvisel egy tűszúrást hang nélkül, akkor nagyon ízletes húsit kap érte.) Ma már az önkénteseinkkel boldogan sétál. Persze még nem igazán tudja, hogyan is kell helyesen sétálni, így hol jobbra, hol balra igyekszik minél több szagot begyűjteni. Okos, kiegyensúlyozott kutya, nem húz, könnyen kezelhető. A menhelyi – gazdátlan - lét megviseli, ezért a bizalom elnyeréséhez némi idő kell nála, és türelem. 20 percnyi séta után már azért oda bújik az emberhez, kéri a simogatást. Kutyákkal, cicákkal incselkedik, szeretné megkergetni őket, játszani. A kennelben a többi kutya között mindig ő a meghunyászkodó, nem provokálja a többieket. Puliról tudni érdemes, hogy juhászkutyák. Sokat ugatnak, aktívak, szeretnek ugrálni, terelni akár a család macskáját is. Nagy kertben, sok szeretettel körül véve igazán jó társa lesz az új gazdájának. Csodálatos kutya, nagyon jó természettel!

Jim kegyeiért Kincses Imre telephelyvezetőnél lehet jelentkezni a +36706267378-as telefonszámon!

1. oldal / 2