Gazdira talált

Gazdira talált (5)

vasárnap, 12 február 2017 19:45

Tara

Írta:

Tara egy rettentően félős kutyus volt, amikor bekerült hozzánk. Csak messziről figyelte a körülötte történő eseményeket. Mar már sokkal nyitottabb, érdeklődő kutyus, aki nem érti miért kell ilyen sok kutyussal együtt élnie. Iszonyat szeretet éhség lakik benne, nagy szüksége lenne rá, hogy minél előbb kikerüljön egy szerető családhoz. Soha nem volt agresszív, rendkívül megadó természet. Sajnos ennyi kutyus mellett nem tudja jól érezni magát, nem tud kibontakozni igazi, kedves személyisége. Türelmes, odaadó gazdit keresünk mellé, aki el tudja fogadni őt a maga bátortalanságával együtt. Vélhetően, ahogy családba kerül, és újra elkezd egy emberben bízni ez a félőssége enyhülni fog. Bár ő elvisel mindenkit maga körül, de mi mégis egyedüli, vagy maximum 1, hasonlóan kedves, megadó, szuka kutyus mellé ajánljuk. A legjobb az lenne, hogy ő lenne gazdi egyetlen, kicsi, szeme fénye. Meg fogja hálálni!
Tarát személyesen a Zöld Sziget Állatmenhelyen ismerheti meg. Kérem, egyeztessen időpontot Kincses Imre, telephelyvezetővel a +36706267378-as telefonszámon.

szerda, 22 február 2017 15:18

Cassie

Írta:

1,5 év körüli (Kb. 2015.08.) gyönyörű németjuhász kislány keresi fajtához értő gazdáját. Rendkívül gyorsan tanul. Ez a kutyus egy igazi KINCS! Pórázon, láb mellett sétál. Embereket nagyon szereti, hihetetlen örömmel, puszikkal fogad mindenkit. Sajnos most még szinte mindentől megijed (erős hangok, hirtelen mozdulatok, idegen kutyák…), és ilyenkor félelmében elindul a vakvilágba. Fontos, hogy szökés biztos helyre kerüljön, nehogy baja essen! Az előéletét nem ismerjük, 2017. januárjában a törökbálinti erdőből került hozzánk chip nélkül, gazdija nem kereste.  
Cassie egy különleges kutya, aki csakis a legjobb gazdát érdemli! Ki a legjobb? Aki tud, és szeret vele foglalkozni, akinek ő lesz a mindene, aki türelemmel, hozzáértéssel fog róla gondoskodni élete végéig. Fontos! Egy kutya örökbe fogadásakor mérlegelni kell, hogy 10-15 évig lesz a család része. Csak felelős gazdi jelöltek jelentkezzenek! Örökbefogadási szerződéssel, ivartalanítva költözhet.

csütörtök, 02 február 2017 15:14

Brad

Írta:

Brad, a németjuhász keverék fiú 2016. nyarán került gondozásunkba. Mielőtt a menhely lakójává vált volna teljes volt az élete. Volt egy kert, ami csak az övé volt, amit őrizhetett, ahol otthon volt kicsi kora óta. Sajnos szeretet gazdája elhunyt, és a család nem tudott róla tovább gondoskodni.  Azóta szomorú, és félős. Megviselte őt ez a nagy változás, legtöbb idejét a házában tölti. Nagyon hiányzik neki egy új gazdi, aki csakis őt szereti. Többi kutyus mellett nem tud érvényesülni, nincs kutya társasághoz szokva, ő inkább egyedüli kutyának való. Vélhetően ez a félős, elbújós tulajdonsága egy szerető családban el fog múlni, ha újra lesz egy biztos pont, egy gazda az életében, akiben bízni tud.  Kiváló jelző kutya, az első perctől őrzi a területét. Kenneléhez érve azonnal kijön a házából, és tisztes távolságból méregeti a látogatót azokkal a csodaszép, kedves, meleg szemeivel. Érdeklődő, jó kutyus ő, csak egy kis türelemmel kell majd lenni felé, amíg feloldódik az új helyén. Első sorban kertes házba ajánlanánk őt, akár idősebb gazdiknak is remek választás.
Kérdése lenne még Bradről, személyes találkozót szeretne vele, kérem, hívja Kincses Imre telephelyvezetőt a +36706267378-as telefonszámon.

csütörtök, 02 február 2017 15:04

Maugli

Írta:

Maugli a bicskei gyepmesteri telepről került gondozásunkba. Eleinte bizalmatlan, félős, de negyed óra – fél óra simogatás után oldódik. Rendkívül barátságos, nyugodt kutyus. Még a kis hebrencs, kötekedő, 3 kg-os kutyák se tudják kihozni a sodrából, inkább félre áll és hagyja, hogy a másiknak legyen igaza. Okos enged, szamár szenved elvét vallja. Bújós, szeretetéhes, csendes, okos kutya. Gazdi keresésben hátrányosan indul, mert fekete, és mert inkább a többi kutyát hagyja érvényesülni mikor a látogatók az ő kennelűkhöz érnek. Pedig ő fantasztikus kutya! Mindenkivel remekül kijön, jól tanítható. Sétáltatásnál a vizslás, vadász ösztönnel szaglászik, érdeklődik, szaladgál. Igényelni fogja a nagy sétákat az új gazdival. Oda haza viszont egy ölebbé fog változni, akihez ha leguggol, leül az ember azonnal az ölébe mászik. Először csak az egyik mancs kerül fel a lábunkra, aztán a második, amivel egy időben a fejét bedugja az ember nyakába és várja az ölelést. Egyszerűen imádnivaló tünemény! Jöjjön el hozzá, ismerkedjen meg vele személyesen, garantáltan szerelem lesz!!!
További információért, személyes találkozóért kérem, hívja Kincses Imre telephelyvezetőt a +36706267378-as telefonszámon.

szerda, 07 december 2016 07:26

Candy

Írta:

Ritkaság a menhelyen, lehet sorba állni érte

Ez a fekete-cser színű, szuka hovawart egy családtól került gondozásunkba.
Fiatal, rendkívül emberszerető kutya, aki oda van a nagy sétákért, ezért sportos gazdiknak tökéletes választás. Fajta jellegéből adódóan hűséges, gyerek kedvelő, gazdáját bárhova vakon követi. Pásztorkutya, aki nagyon öntudatos, és akaratán türelmetlenség, erőszak hatására nem változtat. Dicsérő szavakkal jól motiválható. Önkénteseink sétáltatáskor is azt tapasztalták, hogy figyel a póráz másik végén lévőre. Kiegyensúlyozott, gyönyörű, és okos kutya. Igazi aktív, családi kutya. Örökmozgó, gyerekes gazdik előnyben ;-)
Candy örökbefogadásával kapcsolatban Kincses Imrét keresd, a 06-70/626-7378-as telefonszámon!
Egy kis fajtaismertető mielőtt döntenél: http://ligetiborostyan.hu/hovawart.htm

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés